söndag 14 augusti 2011

Malmö Halvmara

Nyttigt att springa lopp tror jag. Medalj från Malmö halvmaraton hänger numera i prisskåpet. Dryga 21 km avverkades på ganska mediokra 2.12. Dock personligt rekord med 5 minuter. Positivt var att det fanns bra sprutt i benen de sista kilometrarna. Fin och slät bana, lite vind och 16-17 grader gjorde de yttre förhållandena utmärkta. Negativt var svullna tåleder efter 15 km samt kass funktionskeps. 21 km är inte en skrämmande sträcka. Tror att det händer hemska saker med kroppen efter 30 km. Livrädd för tristessen i ett maraton nu. I gengäld har man fixat 11 timmar på skidor och 17 på cykel ska väl 4 timmar och 30 minuters löpning inte skrämma.

2 kommentarer:

  1. Fördelen är att efter 30km är slutet ganska tydligt. När dom negativa tankarna kom på Vasaloppet hade man halva loppet kvar.

    SvaraRadera
  2. Hmm... På Vättern kom de negativa tankarna när jag käkade köttbullar i Jönköping och helst ville sova en liten stund. Tror att det är farligt att se slutet redan vid 30 km. 12 km bränner man inte hur enkelt som helst när benen är spagetti.

    SvaraRadera